Godt som nyt

Algerens udføres grundigt og professionelt

Har du brug for at få foretaget en professionel algerens, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan hjælpe dig med opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos VPS Rengøring ApS tilbyder vi en miljøvenlig algerensning for både privatpersoner og forskellige former for erhverv i Jelling, Vejle og Give, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i andre omkringliggende områder.

Hvad er algebehandling?

En algebehandling er en behandling, der har til formål at fjerne alger fra en række forskellige overflader. Det kan for eksempel være alger på tag, fliser eller facaden, og det kan i så fald være nødvendigt med henholdsvis: 

  • ​Rensning af fliser
  • Tagrens
  • Facaderens

Under denne behandling kan der anvendes algefjerner, der har til formål effektivt at fjerne algerne fra de pågældende områder. Det kan dog være forskel på, hvordan rensningen foregår alt afhængigt af, om det er fliser, tag eller facader, der skal renses ned for alger.​

Kontakt os og hør mere eller få en pris på algerens

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med algerens, har du nogle spørgsmål omkring processen, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud på behandlingen, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi udfører grundig og professionel algerens for både privatpersoner og forskellige former for erhverv i Fredericia, Horsens, Kolding og Brande, men også i andre nærliggende områder. Skal vi også komme en tur forbi dig?

​Har du en travl hverdag?

Aftal en tid med os

Hvis du har en travl hverdag og gerne vil ringes op på et bestemt tidspunkt så udfyld formularen, og vi vil ringe dig op. Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge VPS Rengøring ApS?​

Eksisteret siden 2009

Vi har eksisteret siden 2009. Vi har haft stor succes med at starte vores egen virksomhed. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Vi har gennem årene taget kurser for at forbedre os og få mere viden og teknik.

Skræddersyet løsninger

Vi skræddersyer det bedste skema til virksomheden. Vi gør os meget i at lave de bedste løsninger til vores kunder. Det vil sige at have den rettet løsning, og tilrettelægge et skema, der passer ind i jeres planer.

Vi tænker grønt og er miljø bevidste

Vi bruger miljøvenlige produkter i vores arbejde. For os handler det om at passer på hinanden og ikke mindste omgivelserne, vi befinder os i. De rengøringsprodukter vi bruger er godkendt. De indholder hverken kemikalier eller andet farligt.

Kendt for kvalitet og skræddersyet løsninger​​

Vi er især kendt for vores gode løsninger omkring planlægning af hver enkel opgave. Derud over leverer vi kun kvalitets arbejde til kunderne. Vi er grundige i vores rengøring, og vi tjekker altid efter, om tingene er i orden.