Har du spørgsmål?

Kontakt VPS Rengøring ApS

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en snak med os om, hvordan vi kan skræddersy det bedste skema til dig og din virksomhed. Du kan stille os alle de spørgsmål, du vil, for vi svarer gerne.

Kontaktoplysninger

VPS Rengøring ApS

​Nordkrogen 3B,

7300 Jelling

Telefon Helle: 28 35 95 19

Telefon Kent: 28 35 95 20

E-mail: info@vps-rengoering.dk 

Vi er medlem af

Her ses vores arbejde​

​Har du en travl hverdag?

Aftal en tid med os

Hvis du har en travl hverdag og gerne vil ringes op på et bestemt tidspunkt så udfyld formularen, og vi vil ringe dig op. Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mød os

Kent Jensen

Indehaver

Helle Jensen

Adm. Chef

Hvad der gør os unikke

Hvorfor vælge VPS Rengøring ApS?​

Eksisteret siden 2009

Vi har eksisteret siden 2009. Vi har haft stor succes med at starte vores egen virksomhed. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Vi har gennem årene taget kurser for at forbedre os og få mere viden og teknik.

Skræddersyet løsninger

Vi skræddersyer det bedste skema til virksomheden. Vi gør os meget i at lave de bedste løsninger til vores kunder. Det vil sige at have den rettet løsning, og tilrettelægge et skema, der passer ind i jeres planer.

Vi tænker grønt og er miljø bevidste

Vi bruger miljøvenlige produkter i vores arbejde. For os handler det om at passer på hinanden og ikke mindste omgivelserne, vi befinder os i. De rengøringsprodukter vi bruger er godkendt. De indholder hverken kemikalier eller andet farligt.

Kendt for kvalitet og skræddersyet løsninger​​

Vi er især kendt for vores gode løsninger omkring planlægning af hver enkel opgave. Derud over leverer vi kun kvalitets arbejde til kunderne. Vi er grundige i vores rengøring, og vi tjekker altid efter, om tingene er i orden.