Kvalitet og skræddersyet

Rengøring med fokus på miljøet

Har du brug for professionel hjælp til rengøring i dit private hjem eller i din virksomhed, så står vi hos VPS Rengøring ApS klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en professionel rengøringsservice for både private og erhverv i Jelling, Vejle og Give samt andre omkringliggende områder.

Derfor skal du vælge vores rengøringsfirma

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores rengøringsfirma, hvis du har brug for at få udført professionel rengøring. Her kan blandt andet nævnes:

  • Vi tænker grønt og er miljøbevidste
  • Vores firma har eksisteret siden 2009
  • ​Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger
  • ​Vi er kendte for kvalitetsrengøring
  • Vi er medlem af Danske Service
  • Vi har tegnet overenskomst

Flere og flere ønsker at have fokus på klimaet og miljøet, og det gælder i høj grad også i forbindelse med rengøring. Har du nogle specifikke krav til for eksempel grønne eller svanemærkede rengøringsmidler, så indordner vi os efter dette.

Kontakt os og få et tilbud på rengøring

Hos VPS Rengøring tilbyder vi flere forskellige ydelser, og du kan derfor vælge lige præcis den rengøringsløsning, der passer dig. Du kan for eksempel indgå en fast serviceaftale med os, eller du kan vælge, om vi blot skal komme forbi til en hovedrengøring en gang i mellem. Der er også mulighed for at kombinere rengøringen med vinduespolering eller algerens. Vi rengør hjem i alle størrelser, og det er helt op til dig, hvor ofte vi skal komme forbi.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores priser og ydelser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den rengøringsløsning, som du har behov for i dit private hjem eller i din virksomhed.

Vi er medlem af

​Har du en travl hverdag?

Aftal en tid med os

Hvis du har en travl hverdag og gerne vil ringes op på et bestemt tidspunkt så udfyld formularen, og vi vil ringe dig op. Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge VPS Rengøring ApS?​

Eksisteret siden 2009

Vi har eksisteret siden 2009. Vi har haft stor succes med at starte vores egen virksomhed. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Vi har gennem årene taget kurser for at forbedre os og få mere viden og teknik.

Skræddersyet løsninger

Vi skræddersyer det bedste skema til virksomheden. Vi gør os meget i at lave de bedste løsninger til vores kunder. Det vil sige at have den rettet løsning, og tilrettelægge et skema, der passer ind i jeres planer.

Vi tænker grønt og er miljø bevidste

Vi bruger miljøvenlige produkter i vores arbejde. For os handler det om at passer på hinanden og ikke mindste omgivelserne, vi befinder os i. De rengøringsprodukter vi bruger er godkendt. De indholder hverken kemikalier eller andet farligt.

Kendt for kvalitet og skræddersyet løsninger​​

Vi er især kendt for vores gode løsninger omkring planlægning af hver enkel opgave. Derud over leverer vi kun kvalitets arbejde til kunderne. Vi er grundige i vores rengøring, og vi tjekker altid efter, om tingene er i orden.