Skinnende resultater

Vinduespolering udføres med stor grundighed

Trænger vinduerne til at blive pudset, og kunne du tænke dig at få professionel hjælp til arbejdet, så er du kommet til det helt rette rengøringsfirma. Hos VPS Rengøring ApS tilbyder vi blandt andet grundig vinduespolering i et privat hjem, hos forskellige former for erhverv og i boligforeninger. Det kan for eksempel være i Jelling, Vejle og Give, men det kan også være i andre omkringliggende områder.

Derfor skal du lade os stå for din vinduespolering

Der er mange gode grunde til, hvorfor du med fordel kan lade vores firma stå for din vinduespolering. Først og fremmest kan det være en god ide at vælge at få professionel hjælp, hvis du har en tendens til at glemme at pudse vinduerne, eller hvis det er en opgave, som du har svært ved at finde tid til i det daglige.

Det kan også være, at vinduerne er et sted, som ikke er tilgængelig for dig, hvis der for eksempel er tale om en erhvervsbygning eller en boligforening. 

Når du vælger os som din vinduespudser, så kan du være sikker på at få:

  • Vinduespudsning udført med mange års erfaring
  • En skræddersyet løsning
  • Vinduespolering med fokus på miljøet
  • Grundig og kvalitetsbevidst pudsning af dine vinduer

Vi er en virksomhed, der har fokus på både miljø og bæredygtighed, og derfor anvender vi så vidt muligt grønne og svanemærkede rengøringsmidler.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på grundig og miljøbevidst vinduespolering til en billig pris, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at sikre dig, at du får rene og skinnende vinduer.​

​Har du en travl hverdag?

Aftal en tid med os

Hvis du har en travl hverdag og gerne vil ringes op på et bestemt tidspunkt så udfyld formularen, og vi vil ringe dig op. Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge VPS Rengøring ApS?​

Eksisteret siden 2009

Vi har eksisteret siden 2009. Vi har haft stor succes med at starte vores egen virksomhed. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsfaget. Vi har gennem årene taget kurser for at forbedre os og få mere viden og teknik.

Skræddersyet løsninger

Vi skræddersyer det bedste skema til virksomheden. Vi gør os meget i at lave de bedste løsninger til vores kunder. Det vil sige at have den rettet løsning, og tilrettelægge et skema, der passer ind i jeres planer.

Vi tænker grønt og er miljø bevidste

Vi bruger miljøvenlige produkter i vores arbejde. For os handler det om at passer på hinanden og ikke mindste omgivelserne, vi befinder os i. De rengøringsprodukter vi bruger er godkendt. De indholder hverken kemikalier eller andet farligt.

Kendt for kvalitet og skræddersyet løsninger​​

Vi er især kendt for vores gode løsninger omkring planlægning af hver enkel opgave. Derud over leverer vi kun kvalitets arbejde til kunderne. Vi er grundige i vores rengøring, og vi tjekker altid efter, om tingene er i orden.